PizzaOvner

I tilbudet vårt finner du profesjonelle pizzaovner: tradisjonelle – vedfyrte, gassdrevne og elektriske, samt med et elektronisk system for planlegging av bakst. Vi tilbyr produkter til forskjellige priser, bare fra velprøvde og anerkjente produsenter, slik at du får garanti på høyest kvalitet og tilfredshet med kjøpet. For å tilfredsstille smakene til kundene sine bør denne italienske spesialiteten tilberedes i henhold til velprøvde oppskrifter og ved hjelp av passende utstyr.

Modeller som finnes i tilbudet vårt skiller seg fra hverandre med parametere og ytelse, og derfor kan de tilpasses behovene til et bestemt sted. For store pizzeriaer som tilbereder mange bestillinger i løpet av dagen, tilbyr vi pizzaovner med to kammer som gjør det mulig å tilberede opptil atten pizzaer med stor diameter på samme tid. I assortimentet finner du også industrielle, kammer- og belteovner som sikrer høy effektivitet i produksjonsprosessen. I denne kategorien tilbyr vi både elektrisk og gassdrevet utstyr som kan tilpasses tilgjengelige løsninger, lokalforhold og arbeidsmodus. Selv om gassdrevet pizzovn er en litt større engangskostnad, vil dens lavere driftskostnader gi mulighet for en rask avkastning på investeringen. Alle enheter er laget av materialer av høyest kvalitet for å sikre brukervennlighet, holdbarhet og funksjonalitet på høyest nivå.

Elektrisk pizzaovner er laget basert på de nyeste teknologiene, de er utstyrt i elektronisk styring og har en moderne, estetisk design. Alle disse egenskapene skal sikre optimal ytelse og pålitelighet til enhetene som tilbys. Utmerket luftsirkulasjon bidrar til at deigen er godt bakt og sprø, og tilbehør får en unik smak.